subota, 24. rujna 2011.

priča jedne hotwife

Naša prva MFM iskustva
Vrlo seksi!
Mi smo zreli par (50 i 40) koji su oženjeni i monogamni više od 20 godina. Ja sam posjećivao blogove s tematikom o rogonjama i opčenito slične sajtove. Ona je podržavala moje MFM fantazije, ali kad bi je želio uključiti, nije se dala nagovoriti da uključimo još nekoga i u stvarnosti no ipak je bila na neki način uključena, barem virtualno, itd., itd.
Što se promijenilo - Tijekom posljednjih nekoliko godina, čitala je neke knjige - Etička kurva, samo za žene, Ispunjenje ženske seksualnosti - koji su joj zadovoljavali znatiželju i više avanturističkog u istraživanju granica vlastite seksualnosti . I ona je otkrivala da su te granice mnogo šire nego što je ikada mislila da mogu biti. Tako da sada, kada smo u igri to postaje divlje, životinjska strast, ona je ta koja mi govori da ne može dočekati da doživi nečiji penis u svojoj maci!
Što se dogodilo - Mi smo postavili oglas on-line . Jer ona je stvarno slatka i izgleda 10 do 15 godina mlađe nego što jest. Dobili smo puno ponuda i odgovora. Pokušali smo posložiti po prioritetima koje i kakve dečke voli da joj bude što je moguće ugodnije, da se umanji rizik od loših događanja i iskustava. Naš prvi izbor za njenog prvog jebaća je čovjek koji je stariji od nje, nakon završetka dugog braka, bio je vrlo aktivan u ovom načinu života zadnjih deset godina. Razmjenjivali smo e-mailove s njim, bili na on-line chatu, i razgovarali s njim telefonom nekoliko puta. On se činio odgovarajućim, prilagodljiv, osim što je vrlo iskusan.
Ono što je važno napomenuti - Živimo u manjim naseljima relativno blizu , a većina ponuda je i bila od dečki blizu nas , uključujući i čovjeka koji je bio naš prvi izbor. Mi smo mu predložili susret u subotu , bliže našem mjestu. Napravili smo rezervacije hotela, a prošli vikend smo bili tamo, da provjerimo hotel - otišli vidjeti jednu od soba – pronašli restoran koji će biti dobro mjesto za susret, i otišli kupit nekoliko komada donjeg rublja u trgovini ,a kupio sam joj hrpu nove provokativne odjeće za tu prigodu. Onda smo se vratili kući i jebali kao par tinejdžera! Čovječe, što smo bili napaljeni od kako smo počeli ovu avanturu i to za stvarno! Kako vruće, puni seksualnih poriva, jače nego ikada zadnjih godina. A bez Viagre čak!
Što je sljedeće - Mi ćemo sresti čovjeka u subotu u kasnim poslijepodnevnim satima. Vjerojatno otići na laganu večeru i provesti neko vrijeme pričajući i upoznajući ga bolje. Tada, uz pretpostavku da on nema tri glave ili nešto, mi ćemo svi otići do hotela i neka zabava započne. Rekao sam da je za njega i moju suprugu primarna svrha ovog sastanka što više hot sexa, da budu što je moguće više zajedno - ja ću ih slikati, dok se oni zabavljaju, bit će mi teško, ali nastojat ću izdržati, dok će on jebati. Mi smo rezervirali sobu, do nedjelje - osigurali se da imamo dovoljno kondoma! Želim da ju on koristiti za njen užitak što je više moguće , a ja ću nastojati samo gledati i igrati sporednu ulogu, jer ovaj susret će biti njihova jedinstvena prilika da se jebu, noć će proći u trenu.
Ako sve bude dobro,zadovoljavajuće, vjerojatno ćemo se pokušati spojiti s drugim zrelim iskusnim čovjekom da joj bude drugi ljubavnik. Onda ćemo probati nekoliko zrelih dečki koji su manje iskusni, ali koji žive bliže našem mjestu. Do tada ona treba biti spremna da se nađe s nekoliko vrućih mladih pastuha. Svi planovi su podložni promjenama ovisno o našim iskustvima, ali nadamo se samo najboljemu.
U svakom slučaju, želimo to ostvariti, jer mislim da će se konačno, uistinu i doista, to dogoditi!
Mi smo proveli subotu ujutro oko sitnih kućnih poslova , malo đogirali i pripremali se za našu veliku avanturu. Mi smo bili dovoljno angažirani da nismo imali vremena previše razmišljati o tom događaju koji će sigurno unijeti puno promjena u naš život
Nakon laganog ručaka obukla je svjetlu, ljetnu bluzicu na tregere i ultrakratku suknju. Ispod je nosila samo tange koje smo kupili nekoliko tjedana prije samo za ovu prigodu. Ona je obukla visoke potpetice. Njezine cipele imaju vrlo tanke crne trake, a kad sam kleknuo da ih zakopčam, imao sam odličan pogled sam njeno biserno mđunožje i tangice u kojima nestaju nabori njezine potpuno gole, obrijane pičke.
Kad smo ušli u auto, upravo prije nego što smo trebali krenuti, Pogledala me sjetno i rekla: "Ja sam prestrašena". Ja sam je zagrlio, rekavši da bez obzira što će se dogoditi kasnije tog dana da je volim još više i vrlo, vrlo mnogo.
Vozili smo se 40 minuta do hotela ulijepom pejsažu. Visoki tanki, oblaci koji filtriraju sunce i daju mekano, jedinstveno svjetlo. Pitala me opet, jesam li još uvijek siguran da ne želim da postavljam nikakva ograničenja na ono što će učiniti .Uvjeravao sam je da bude potpuno nesputana i učini i sve što će povećati njezin erotski užitak . Podsjetio sam je da ću se nastojati miješati što je manje moguće. Večeras će ona pripadati njemu a ne meni.
Rekla je da je prihvatila savjet od jednog svog online prosca, koji joj je rekao da je vrlo vrlo otvorena osoba. Da može vrlo lako stupiti u kontakt s bilo kojim strancem i odmah se uključiti u razgovor. Tako je odlučila da će prestati brinuti i samo se prepustiti
Došli smo u hotel oko pola sata prije njega. Naša soba je bila katu i imala je lijep pogled prema mjestu. Trebalo nam je tri puta da odnesemo sve što smo ponijeli sobom. Strateško postavljanje pića i kondoma. Bila je zauzeta postavljanjem aromatičnih svijeća i last minute provjere i podešavanja odjeće (za njega). U 4:20, deset minuta prije nego što je trebao stići, mobitel je zazvonio - to je On - on je na parkiralištu tik do našeg hotela. Mi žurimo sve provjertiti, popraviti odjeću te požuriti dolje njemu u susret.
Kada smo izašli iz hotela na trg, on nas je čekao. Prepoznali smo se odmah prema slikama s net-a. On ju je lijepo zagrlio i poljubio u obraz.. Moje je visine , proćelav, kao na slici ali se činilo da mu je porastao malo trbuh u odnosu na slike . Nakon što smo ostavili i njegove stvari u sobi, otišli smo prošetati mjestom.
Čim smo započeli hodati, postavio sam je između nas, prijateljski gurnuo sam joj ruku da ga primi. Hodali smo zajedno, i On ju je držao za ruku, uzeo sam fotoaparat otišao par metara od njih Nakon nekoliko minuta hoda sugerirao sam da sjednu na jednu od drvenih klupa. Sjedili su na klupi, još uvijek držeći se za ruke. Sjedio sam na betonskom zidu nasuprot njih. Napravio sam par slika, a zatim smo počeli prijateljski razgovor.
Ponovno sam preuzeo inicijativu da ih snimim kako se ljube, Nikada nisam shvatio barem ne do ovog trenutka koliko je jak osjećaj gledati svoju ženu kako se ljubi s drugim muškarcem, Njihov poljupci su bili nježni, a zatim su postajali sve strastveniji. Uskoro je počelo strastvenije ljubljenje i počeli su se jezicima istraživati. Između poljubaca otvorila je oči i pogledala, izravno i duboko u njegove oči, kao da istražuje svoju i njegovu.... dušu, a zatim zatvori oči opet i nježno se nagnula... prema naprijed . Oni su izgledali kao par na medenom mjesecu, koristeći zadnje trake zalazećeg sunca, pripremajući se za vruću noć, strastvenu ljubav - što nije daleko od istine. Rekla mi je da On ima slatka usta, a ona je uživala u njima. Nisam bio iznenađen da to čujem, jer su sigurni da će toga biti puno tijekom idućih 18 sati. Gledajući ih kako se ljube tako blizu, imao sam ljubomoran osjećaj , čak se i moj penis ukrutio , kao odgovor na izazov.
Nakon oko pola sata, predložio sam da idemo nešto pojesti. Kad smo krenuli u obližnji restoran, skrenuo sam da uzmem svoju jaknu, što sam je zaboravio u autu. Namjerno sam išao vrlo polako, što im je dalo nekoliko dodatnih minuta privatnosti. Naručili smo nekoliko predjela - nismo htjeli prepuniti želuce ili uzeti alkohol da ne omete naše aktivnosti kasnije te noći. Usluga u restoranu je bila uobičajeno spora, ali to je vjerojatno u redu, jer nam je dao više vremena za međusobno upoznavanje .
Kad smo napustili restoran već je bio mrak, a zrak je već postajao hladniji te smo krenuli do naše hotelske sobe. Dok je On bio u kupaonici pitala me: "Jesi li još uvijek ovo u redu, slažeš li se s ovim?" "Da, svakako?" Ona kimne glavom i reče: "Da, ne čini li se da je pravi lijep momak." Zagrlili smo se i poljubili posljednji put.
Nakon Što se On osvježio pridružio nam se u spavaćoj sobi. Sjedio sam na krevetu. Otišao sam oko kreveta, do prozora, a njih ostavio da sjede u sredini velikog kreveta. Okrenuo se prema njoj i pozvao je da dođe k njemu. Prišla je i opet su se počeli ljubiti kad je stavio ruku oko njenog struka privukao ju je bliže k sebi. Njihovi poljupci ,lagani, ali i strastveni ,zagledajući se međusobno duboko u oči . Njegova je ruka klizila po njenoj majici, nježno dodirujući njene bradavice s leđa . On je preselio svoju ruku ispod majice i skinuo jednu naramenicu s ramena, tako da je njena majica spala, u potpunosti izlažući njene grudi. Nasmijala se i stavila mu ruku na koljeno dok ju je on počeo milovati po grudima. Prignuo je glavu prema dolje i počeo joj ljubiti bradavice, reagirala je zatvaranjem očiju i naslanjanjem glave na njegovo rame. Sjedili su tako da je u potpunosti mogao skinuti majicu, otkrivajući joj lijepe grudi. - Morao sam nešto učiniti kako bi odvratio misli od onoga što sam gledao i držati emocije pod kontrolom.
Zagrlio ju je, osmjehnula se i rekla mu: "Hoćete li mi pomoći skinuti cipele ?" Kad je On krenuo raskopčavati trake na cipeli, moja slatka, nevina žena hrabro je podigla koljeno tako da joj je kratka suknja kliznula gore prema, struku, dajući mu prekrasni pogled na golu, obrijanu, bisernu macu. On se neko vrijeme mučio s trakama i kopčama, njegove oči bile su usmjerene na magični trokut moje žene.
Posjeo ju je natrag na krevet i kleknuo pred nju. Ona je ponovno prekinula pokušaj da je zagrli, te je počela otkopčavati što je još trebalo. Kada je bila u potpunosti otkopčana i golih grudi nasmijala mu se. Zatim je kleknula pred njim , stavio joj je ruke oko vrata, podigao je i počeo trljati gole grudi i bradavice o svoja gola prsa. Lutao je rukama po cijelom njenom tijelu - leđa, bokove guzu. Milovao joj je golo tijelo nekolio minuta. Ona je vrlo taktilna i voli da je se dotiće, tapša, masira, miluje posvuda, a kasnije mi je rekla da je On vrlo vješt u milovanju, stiskanju, i masiranju svih dijelova njenog tijela.
Moja supruga je sada ,potpuno gola, kleknula pred tim čovjekom koji je bio gotovo potpuni stranac za nas. Počeli su si govoriti i smijati se i dodirivati se,njihovi osmjesi i govorili su ozbiljnom požudom, Spustio je ruku na supruginu macu, prstima je ušao u njezinu vlažnst. Moj Bože, ne znam kako sam se uspio kontrolirati !
Zatvorenih očiju i daščući kako joj je prstima ulazio, ali tada je glavom širio njezine noge dižući ih na svoja ramena da bi imao bolji pristup do meke, vlažne pičke. Proveo je dosta vremena masirajući joj sve dublje prstima macu, Moja supruga se okrenula na bok, trljajući svoj klitoris o njegovu ruku.
Moja lijepa žena širi svoje noge široko za njega i nasmijala se kad joj je dodirnuo usnama grudi prije nego joj je uronio ustima u prepone. Počeo ju je lizati i sisati joj klitoris. Zatvorenih očiju počela je zadovoljno jecati, podižući bokove kako bi omogućila što bolji pristup svojem najdragocjenijem blagu.
On je usisavao i lizao je neko vrijeme, a zatim stao, ustao na koljena, i gurnuo joj svoje prste u macu. Kad joj je milovao G-točku zatvorila je oči, zabacila glavu unatrag, i gurajući prepone gore prema njemu. Zatim je izveo trik znalački. Dva prsta ukopao joj je u pičku, masirajući joj G-točku, stavio dlan svoje druge ruke čvrsto na njen trbuh, odmah iznad zdjelične kosti, a zatim pritisnuo prema dolje dok nije osjetio prste u njoj kako pritiskaju o njegov dlan. Ova nova stimulacija samo ju je učinila divljijom. (Učenje ovog trika je sigurno vrijedno cijene svega za cijeli vikend).
I dalje je radio na predigri jako dugo i temeljito, naizmjence ližući joj macu, obrađujući joj pičku, stišćući joj grudi, štipajući joj bradavice, masirajući i milujući cijelo tijelo, grčila se i pri svakom dodiru, radila grimase i dahtala sada posebno uzbuđena.
Nije mogla izdržati - samo leži na leđima ostavljajući svog novog ljubavnika da je zadovoljava, uzimajući i uzimajući, bez ikakvog davanja u zamjenu.
Onda je kleknuo iznad nje sa svojim prstima duboko u njenom tijelu pritiskala je svoje grudi prema njmu, tako čvrsto da je izgledalo kao da ga pokušava rastopiti i postati jedno s njim. Moje srce je lupalo, moje tijelo je gorjelo, ali bio sam obećao da se neću miješati, pa sam okrenuo leđa i samo promatrao moju lijepu, golu ženu u zanosu s tim drugim čovjekom. Oni su se poljubili i zagrlili još u tom položaju. Na kraju se zaustavio i sjeo natrag na krevet i samo ju gledao u oči. Sada su se međusobno dotaknuli nježno, po obrazu, grudima, nogama. Sve teže i teže dišući, oči su joj postale ispunjene požudom.
Nakon nekoliko minuta preselio se bliže njoj, milovala mu je prsa svojim malim, nježnim rukama, preselila je ruku na prepone i počela milovati njegov penis kroz hlače. Još uvijek klečeći na krevetu, počela je otkopčavati njegov remen.no bio je brži i učinkovitiji u skidanju od nje.
Hlače su pale na koljena, izlažući njegov penis mojoj lijepoj ženi. Ona nagne glavu, zagledala se u njega sjetno, nježno pomilovala , kao da je krhka stvar koju bi mogla slomiti nespretnim dodirom.
Polegnula ga je natrag na krevet tako da može skinuti mu hlače . Bacila ih je , tako da sam gledao ženu na ovom krevetu s golim strancem uzdignutog kurca. Okrene se k njoj i, držeći je nježno, polegavši je na krevet, potpuno izloženu, pred njim. On joj kratko prstačio macu, a zatim milovao grudi, te još uvijek klečeći pored nje, nagnuo se prema dolje i počeo joj lizati macu. Ona zatvorenih očiju, a zatim podigne ruku kako bi mogla milovati njegov penis. Nastavili su tako aktivnostima između nogu, a on je očito uživao što mu moja žena miluje ukrućeni kurac.
Promatrajući tu scenu koja se odvijala pred mojim očima postajalo mi je jako vruće , unatoč mojim pokušajima da se krećem po sobi, snimajući fotografije, pokušavajući sebe odvratiti od onoga što se događalo, moj penis je znao što se događa te je pokazivao punu pozornost. Budući da sam još uvijek bio u potpunosti odjeven, to nije bilo jako ugodno, pa sam brzo, skinuo svu svoju odjeću.
Nastavljajući aktivnosti ona se podiže i klekne pored njega, još uvijek milujući njegov penis. On joj umetne svoje prste u pičku ponovno. Otvori oči, okrenuta prema njemu i, smiješeći se vragolasto, ona se nastavila tvrdim igrati penisom.I ona ne samo da puši, ona se igrala s njim i jajima. Ona drži i miluje, liže , njezin jezik obilazi sve najosjetljivije dijelove. Ona liže njegove osjetljive točke i poljubi ga, a zatim iznenada napada ga zahvaćajući cijeli penis u usta, krećući glavu gore dolje, prvo polako, a zatim sve brže i brže. Do, pred sam vrhunac, a onda znalački stane, pričeka i uz osmjeh počinje lizanje, zadirkivanje, ljubljenje, milovanje ponovno. Ona zna majstorski obrađivati penis,
Za to je vrijemeje nastavio dodirivati sva prava mjesta duboko u njoj, Ona je podigla bokove da prsti prodiru još dublje. Milovala je grudi svojom slobodnom rukom, i nastavila tako.
Maknuo je prste sa suprugine slatke pičke, a zatim se okrenuo i postavio se u položaj 69. On je "zakopao" glavu u njeno međunožje .Ona je držala loptice u lijevoj ruci i u potpunosti progutla njegov penis i nastavila to raditi divlje. Nastavili su to dosta vremena i očito su tome uživali strahovito.
Konačno se odmaknuo od moje supruge, pa se okrenuo za 180 stupnjeva i ostavši na njoj postavio se ovaj put u misionarskom položaju. Ona je omotala ruke oko njega, pivlačeći svoje tijelo bliže, svojim golim tijelima i dalje čvrsto pritisnuti jedno na drugo, počeli su šaputati i smijati se, očito su uživali u nečemu što nisam mogao čuti.
podigavši svoje tijelo mogao sam vidjeti njegov penis, kako ga trlja glavom lagano po usnama mace. Imala je osmijeh Mona Lise ,u osjećaju masiranja kurca po mokroj stidnici. I ja sam bio u oblacima, u nevjerojatnom gotovo bolnom stanju, znajući da će u bilo kojem trenutku tvrdi penis prodrijeti u mokru, spremnu pičku. No, on ju je mučio dok se nastavio igrati, pritiščući svoj penis , a zatim kreće svojim bokovima kao da se jebu, ali on je samo zadirkuje, trljajući svoju zdjelicu prema njenom klitorisu i svoj penis po njenim usnama.
pripremao se za uranjanje njegovog tvrtka u njezinu slatku pičku, koja je bila širom otvorena i nudila mu se tako rado. I kad je gurnuo penis u nju ona dahnu i podigla je noge u zrak, pokazujući na strop. Rukama posegne do njega da ga drži, a ona je podigla glavu, zatvorenih očiju i usta uz zvuke čistog, intenzivnog seksualnog užitka. Moja supruga više nije pripadala samo meni, ali ona je također bio ispunjena požudom za tvrdim kurcem, dok je bio duboko u njoj ona nije ni svraćala pozornost na mene Moje noge su se tresle, a ja ne znam da li sam mogao držati moj fotoaparat. Ali ona se nesvjesno, u potpunosti davala njemu i njegovom tvrdom penisu. Ona je podigla noge čak i više u nadi da će mu dati bolji pristup do pičke, omogućujući mu da prodre još dublje u nju. Ona mu je bokovima dolazila u susret , sama dajući se potpuno ovome strancu, ne brinući o bilo čemu, ali kako je divno osjećala njegov penis unutar sebe.
Ispostavilo se da je vrlo izdržljiv, bombardirao joj je macu sve više i više, mijenjajući svoj ritam, ponekad i van, ponekad uokolo, a ponekad i strane . I na svaku njegovu promjenu, moja supruga je reagirala, dahtanjem, uzdisanjem, krećući bokovima mu u susret, oči su joj zatvorene u strasti. Malo je krivudao njegov penis trljajući ženinu pičku drugačije no što sam ikada radio, a ona je reagirala, dohvatila je i zgrabila ga za guzicu te ga povlačila još dublje u sebe.
I dok se ovaj vrući prizor odigrao ispred mene odjednom bljesnu kroz moj um da, nije stavio kondom . On je bijesno jebao bez zaštite! Do sada sam teško sve podnosio i izdržavao, ne uplićući se u njihovo zadovoljstvo, ali sad sam morao prekinuti. Rekao sam tiho, "Gdje je kondom?" "Jesi li stavio kondom ?" Iznenađeno je pogledao i počeo usporavati njegovo zabadanje. Nije ga izvadio odmah, ali postupno je usporio, A ona je ležala tamo i nasmijala se na njega s ljubavlju što mu je teško, goli penis zadržao joj je u pički malo duže.
Stavio je kondom, ali nije nastavio odmah. Umjesto toga kleknuo je na pod , tik do mjesta gdje je ležao. On je stavio ruku oko ramena i podigao ju. Ona mu stavi ruke oko vrata i sama se privuče bliže Nasmiješiše se, i poljubiše, šapčući, i smijući se, a on joj je milovao grudi i sisao joj bradavice. Tada je skliznuo prstom u njezinu pičku, a ona je zatvorenih očiju, zabacila glavu natrag u ekstazi erotskog užitka. A onda je prodirao prvo lagano, a zatim duboko, zatim nasilno, onda samo po usminama, a zatim ponovno duboko u njoj. Mogu samo zamisliti točno što mu je prst izazivao , dok sam gledao svoju ženu , njene vruće, intenzivne, emocionalne reakcije. A ponekad joj je poljubio dojke, a ponekad bi mu grickala vrat, a ponekad se poljube strastveno usnama.
Nastavili su tako dugo, dugo vremena. On majstorski moju ženu pretvara u erotsku, senzualnu, požudnu životinju, Ne mogu misliti ni na što osim da je njegov tvrdi penis duboko u njoj ponovno. Ona je noge digla visoko iznad glave. Vozio je svoj hard penis u njezinoj vrućoj, mokroj, potopljenoj pički koja je otvorena šira nego što sam je ikada vidio. A on ju je jebao, a ona mu je jebeno uzvračala, i oni se jebali dugo, dugo .
Na kraju se zaustaviše no njegov penis je još uvijek uporno uvijek punio ženinu vaginu, ležeći na njoj, pritiščući svojim tijelom o njezino.Počeo je polako miješati penisom , vrteći guzicom , odgovorila mu je podizanjem bokova i trljanjem pičke u ritmu s njegovim penisom. Zatvarajući oči zabacila je glavu unatrag, stisnula je zube ,s obje ruke zgrabila ga za guzu i povlačeći ga jače i dublje u sebe. Omotala je noge oko njegovog tijela, i on je sve teže, sve dublje i dublje, uz grimase i povike glasno prodirao opet i opet. , osjećajući da će svršiti, rukama je uhvatio za noge i podigao više visoko iznad glave,pička joj se široko otvorila da može prihvatiti njegov penis i njegov teret sjemena duboko u njoj.
I ja sam bio apsolutno izvan sebe. Moj um nije mogao vjerovati toj sceni da ne gledam ne bi vjerovao, osjećao sam u valovima pomiješne osjećaje kao što su strah, užas, ljubomora i bijes, sve je to bjesnilo kroz moje tijelo, i moj penis je bio potpuno tvrd, od najintenzivnijeg seksualnog naboja koji sam ikada doživio. Ja sam prisiljen svjesno razmišljati o činjenici da je moja lijepa žena uživala, , da sam htio to. Rekao sam joj da večeras ona pripada Njemu, a ne meni, htio sam da bude potpuno nesputana, A ona upravo slijedi moje upute najbolje no što je to ikada mislila da će moći. Uživala je, tako temeljito,Ohrabrivala ga je što je više mogla da svrši jače, dublje, i više u njoj. Ona stvarno nije bila moja slatka žena u tom trenutku, bila je bjesomučna sex životinja koja je htjela samo zadovoljiti svoje strasti, s bilo kojim penisom u ovakvom stanju..
Nakon što je ispucao teret u nju, nakon iscrpljujućeg svršavanja smirili su se i ostali tako ležati, njegov penis je još uvijek u njenoj maci, i ona ga poljubi i nasmiješila mu se i pomilovala po licu. Oni su tako ležali i lagano se grleći milujući jedno drugo. Moj tlak je polako pao i moj emocionalni bijes je popustio , moj penis, također, omekšao malo. Na kraju se izvukao iz moje supruge poljubio je i zagrlio , a zatim ispričao da ide u kupaonicu.
Budući da usrećio moju ženu, sada je moj red. Stajao sam kraj kreveta i pozvao je da dođe k meni. Zagrlio sam je poljubili se strastveno, i izgovorili smo gotovo u glas: "I love you." Tada sam je polegnuo na leđa na krevet, stavio glavu između nogu, i počeo lizati i sisati klitoris i usne . Nakon nekoliko minuta ustao sam, stavio dva prsta u nju i masirao joj njezinu G točku. Rreagirala je odmah, uz dahtanje i miješanje bokovima kako bi mi omogućila što bolji pristup. Ona je reagirala intenzivno i iz nje je potekla velika količina tekućine. Nakon nekoliko minuta sam izvukao prste iz nje te pritisnuo čvrsto klitoris, ona uzdahnu malo ,te joj pička iščupa neočekivani - orgazma. Stavio sam moje lice natrag dolje na njenu pičku , lizati klitoris, On je došao kraj kreveta. Okrenula je glavu prema njemu, posegnula i uzela njegov penis u usta . Nastavio sam lizati ženinu pičku dok je ona usisala njegov kurac. Ustao sam, i rekao mu : "Sada je moj red." On je preselio na stranu i moja supruga je nastavila lijepo i dugo, prekrasno mi pušiti.
Nakon nekoliko minuta moj penis se potpuno digao i blistav od sline, prevrnuo sam je na leđa , tako da je ležala sada s pičkom na rubu kreveta. Stavio sam ruke ispod guze, izvukao sam je prema meni dok joj jestražnjica visjela nekoliko centimetara preko ruba kreveta. Stavio sam penis u vruću kapajuću macu, ona je podigla noge visoko u zrak šireći ih , i počeli se jebati. Zgrabio sam je za gležnjeve širio joj noge , počeli smo prostačiti jedno drugome. On nije puno govorio kada je jebao moju ženu, ali mi si uvijek govorimo prljavštine da jedno u drugome zapalimo toplinu strasti. "Jesi li uživala kao kurva dok je njegov kurac bio u tebi?" "Oh, da, ja to tako volim!" "Želiš jebati tako kako je to on snažno radio ?" "Oh, da, oh, da, želim da svršiš u mojoj pički!" I razgovarali smo , disao sam sve teže, a požuda je rasla u nama, a ona mi je jebeno uzvračala, osječao sam peckanje u kičmi strujanje po cijelom tijelu, a ja sam došao i svršavao i osječao ugodu prazneći se u njoj.

Broj komentara: 11:

  1. prekrasna priča volio bih sa svojom zenom ostvariti nesto tako

    OdgovoriIzbriši
  2. cuckoldpd69@gmail.com,za sve ljubitelje cuckolda,par koji uživa u tome

    OdgovoriIzbriši
  3. mi smo u braku 25 g,i uzivamo u cuckoldingu vec punih 23 g.dok su deca bila mala to smo radili kod kuce medjutim sada se snalazimo ....pozdrav za sve koji isto misle...ere ere

    OdgovoriIzbriši
  4. mi smo u braku 25 g,i uzivamo u cuckoldingu vec punih 23 g.dok su deca bila mala to smo radili kod kuce medjutim sada se snalazimo ....pozdrav za sve koji isto misle...ere ere

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako napaljiva prica mmmm kako sam dobro svrsio

    OdgovoriIzbriši